HK PERFORMANS SİZİ ZAYIFLATIR!

Salı

OBEZİTE KONTROL ALTINA ALINARAK KALICI ZAYIFLAMA SAĞLANABİLİR!

 obezite tedavisi

BM Gıda ve Tarım Örgütü raporundaki açıklamalara göre, 2030 yılına kadar dünya nüfusunun üçte biri obez ya da aşırı kilolu olabilir. Rapordaki bir başka çarpıcı sonuç ise hali hazırda 2 milyar kişinin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerini sağlayacak vitamin ve minerallerden yoksun olduğu vurgusu.

Gelişmiş ülkelerdeki yağlı ve işlenmiş gıdalarla bağlantılı birçok hastalık meydana gelmektedir. Kalp rahatsızlığı, diyabet ve diğer kronik hastalıkların, gelişmekte olan ülkelerde de ortaya çıktığı kaydedilen raporda, dünya genelinde beslenme konusunda mevcut eğilimlerin, gelecek 20 yıl içinde daha da kötüleşeceği uyarısı yapıldı.


 obezite tedavisi nasıl olur


ALINTI: 

AÇIKLAMA:

obezite günümüzün en yaygın hastalıklarından biri haline gelmiştir. Bu sebeple obezite oluşmadan önce korunmak büyük önem taşımaktadır. obezite tedavisinde asıl amaç, kendi kilonuza göre gerçekçi bir vücut ağırlığı kaybı hedeflenerek, obeziteye ilişkin morbidite ve mortalite risklerini en aza indirmek, bireye yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak ve yaşam kalitesini yükseltmektir.

HK Performans ekibi olarak kilo fazlası olan bireylerin kilo psikolojisini anlayarak ve sizleri düşünerek geliştirdiğimiz Yeni Nesil Uzaktan Eğitim Sistemi ve Zayıflama kampımızla sizlerin ideal kiloda sağlıklı bir yaşam sürmesini amaç edindik.  Öncelikli olarak bilmeniz gereken bir şey var. Ruh ve beden bütünlüğü olmazsa zayıflama sürecini tam anlamıyla kalıcı kılamazsınız. Bu yüzden uzman kadromuz ve ekibimiz sizlerin kilo psikolojisine değinirken, algı değişim ve alışkanlıklarını üzerinde duracak sizleri gelişerek değişmenizi sağlayacağız.

Ruhunuzdan tonlarca kilo verecek ve nasıl verdiğinizi anlamadan, bunun bedeninize yansımasına şahit olacaksınız.

Hayata nasıl baktığınız önemli. İdeal kiloda bir yaşam herkesin hakkı, bu sebeple sizleri HK Performans’a ailemiz bir bireyi olmaya bekliyoruz.

“ben yapamam” demeyin! Deneyin ve HK Performans farkını sizler de görün!

www.hk.com.tr adresini ziyaret ederek başaran öykülerimizi okuyabilir ve neler yapacağınızı kendiniz de görebilirsiniz!

HK Performans

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder